Kamerplanten en stekken te koop 

Mijn webshop is nog in ontwikkeling. Voor planten kun je terrecht Marktplaats. Hier kun je heel overzichtelijk zien welke planten ik aanbied.

Niet alles wat ik te koop heb, staat erop. Ben je op zoek naar een bepaalde plant. Of heb je iets leuks gezien op mijn sociale media? Neem gerust contact met mij op. 

Ophalen of verzenden 

Mijn voorkeur gaat uit naar dat je de planten ophaalt bij mijn huis in Assen. Dit kan op afspraak. Met regelmaat komt iemand langs om ter plekke wat planten en stekken uit te zoeken. Hier neem ik ruim de tijd voor en geef de nodige advies. Dit vindt ik altijd erg gezellig. Even snel een plant oppikken kan natuurlijk ook gewoon! Zie mijn huis als een mini plantenzaak met net wat exclusievere planten. 

Verzenden kan ook. Ik heb zeer veel ervaring met het verzenden van planten en verpak zeer zorgvuldig. 

Minimum te besteden bedrag van 25 euro voor verzenden. 

Ik verzend planten vanaf een te besteden bedrag van €25,00. De reden hiervoor is dat ik zoveel bestellingen kreeg waardoor ik voor mijn gevoel alleen maar aan het inpakken was. Het verpakken van planten moet goed gebeuren en kost daarom veel tijd. Ik wil mij vooral bezig houden met wat ik echt leuk vindt en dat zijn planten verzorgen en stekken... Niet het inpakken en verzenden. Ik heb een groot aanbod. Meerdere planten en stekken verzenden is mogelijk! 

Ik hergebruik materialen voor het verzenden. 

Geen fancy doosje met logo of duur verpakkingsmateriaal. Ik verpak voornamelijk met materialen die ik bewaar van dingen die wij zelf met de post ontvangen hebben. Het kan dus zomaar zijn dat jij je plant ontvangt in een doos van een andere webwinkel. Eventueel plastic is hergebruikt! 

Gezonde planten en stekken 

Veel van de planten en stekken heb ik zelf gestekt. Ik vindt het belangrijk dat ik stekken en planten van goede kwaliteit lever. Daarom verkoop ik alleen gewortelde stekken en het liefst al met een zichtbaar nieuw groeipunt. Ik controleer mijn planten altijd goed op bladluis en/of schimmels en behandel tijdig indien nodig. 

Advies over de verzorging

Wanneer je vragen hebt over de verzorging van de gekochte plant of stek dan beantwoord ik die graag! Ik wil natuurlijk ook dat de plant bij jou thuis goed gaat groeien! Neem dus voor tips over de verzorging contact met mij op! 

(In)kopen van planten 

Ik stek van mijn eigen (moeder)planten thuis maar ik koop ook planten met als doel om door te verkopen. Soms gaan ze direct door maar vaak stek ik ze eerst. Ik struin marktplaats af en ben altijd op zoek naar planten! 

Mijn beoordelingen op marktplaats