Mijn diensten 

Ik ben nog druk bezig met maken van mijn website. Op dit moment is het mij nog niet gelukt om al mijn diensten volledig uit te schrijven. Om je toch al vast een indruk te geven wat ik voor jou kan betekenen, staat hier een lijst met mijn activiteiten.

Wil je meer informatie of van gedachten wisselen hoe ik jou kan helpen? Stuur mij dan vrijblijvend een berichtje via het contactformulier

Planten te koop 

  • Shoppen voor (zeldzamere) planten en stekken bij mij thuis. 
  • Verzenden van planten naar jou huis
  • Planten (in pot) leveren bij jou thuis
  • Planten (in pot) leveren op je werkplek/kantoor

Klik hier voor meer informatie 

Cursussen en workshops 

De cursussen en workshops zijn ook uitermate geschikt al origineel personeelsuitje of activiteit voor een vrijgezellenfeest of kinderfeestje! 

Op dit moment is er geen data gepland voor een van de cursussen of workshops. Je kunt je wel (alleen of met een groep) aanmelden! Dan plannen we samen een datum en als het nodig is zoek ik er daarna meer deelnemers bij! 

Evenementen 

Advies 

Een korte vraag beantwoord ik graag via een berichtje. Voor uitgebreid advies kunt je een afspraak met mij inplannen

Begeleiding 

Als zorgprofessional ben ik inzetbaar in de jeugd en gehandicapten zorg waarbij (in ieder geval voor een groot deel van de dag) het samen werken met planten of in de natuur aan bod komt. 

Kijk hier voor meer informatie 

Coaching 

Niet stijf, zittend op een stoel maar ik gebruik de kracht van GOEN om jou te helpen met de moeilijkheden die je nu ervaart! Door te wandelen in de natuur of samen met planten bezig te zijn begeleid ik je, op jou tempo, naar de kern van de uitdaging waar je nu voor staat. 

Ik gebruik ik mijn kennis opgedaan uit persoonlijke ervaringen, relevante (zelf) studies en werkervaring in de jeugd en gehandicapten zorg. Ik ben sensitief, eerlijk, positief en een tikkeltje chaotisch waardoor we altijd wat te lachen hebben.  

Wil je weten of ik iets voor jouw kan betekenen? Plan dat gratis en geheel vrijblijvend een gesprek in met mij! Dit kan via de telefoon maar indien gewenst ook in persoon.