Workshop Plant Terrarium maken

Op zoek naar een unieke en groene activiteit? Als teambuilding, personeelsuitjes, een vrijgezellenfeest of misschien gewoon gezellig samen met een vriend/vriendin? De 'workshop Plant Terrarium maken' is de perfecte keuze! 

Hier vind je een link naar een sfeervideo

Bij mij thuis, een workshop ruimte of op locatie

Wil je in een klein groepje (max 6 personen) in huiselijke sfeer of juist met een grote groep in een workshop ruimte? Het kan allemaal! Ik kan in overleg ook op locatie langs komen.

Wat kun je verwachten 

Stap voor stap neem ik je mee in het maken van jou plant terrarium. De bodem bestaat uit een laagje steentjes, gevolg door een klein beetje actieve houtskool en dan potgrond. Er is een gevarieerd aanbod plantjes om uit te kiezen. Samen met mos, steentjes en fijn boomschors kun je met verschillende kleuren, structuren en hoogtes jouw unieke mini tuintje creëren. 

De workshop neemt ongeveer 1,5 a 2 uur in beslag.

Een kop koffie of thee met wat lekkers zijn inbegrepen. 

Kosten 

Deze unieke workshop is al vanaf €39,00 te volgen! 

€ 39,00 p.p. - geen pot inbegrepen (deze neem je zelf mee) 

€ 44,00 p.p. - een kleine pot is inbegrepen

€ 49,00 p.p. - een middel grote pot is inbegrepen 

* voor grote groepen is een korting bespreekbaar. Houd bij een workshop op locatie buiten Assen, rekening met reiskosten

Ik ben nog maar net gestart met het aanbieden van deze workshop en ik moet nog op zoek naar betaalbare leuke grotere potten. Ik hoop dan ook het aanbod van verschillende potten in de toekomst te kunnen verbreden.

Contact 

Wil jij graag meer informatie over het boeken van een workshop? Neem vrijblijvend contact met mij op dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Een mini ecosysteem 

Wat zo leuk is aan een plant terrarium, is dat het weinig tot geen onderhoud nodig heeft.

Je creëert namelijk, net als op de aarde, een mini ecosysteem.

Het vocht in het glas condenseert en druppelt vervolgens weer terug de aarde in