Informatie voor standhouders 

Op deze markt maak ik plaats voor maximaal 22 standhouders (inclusief mijzelf) waarin ik goed ga letten op de diversiteit van de standhouders. Zo zal er voor de bezoekers genoeg keuze zijn en is de onderlinge concurrentie tussen de standhouders niet al te groot. Dit betekent dat wanneer ik al 2 standhouders heb, die voornamelijk Anthurium verkopen, ik een derde aanmelding niet toelaat.

Verkoop van producten, anders dan planten, is alleen toegestaan als de producten met planten te maken hebben. Denk aan potten, gieters, potgrond etc. Voedsel verkopen is niet toegestaan. 

Het is een ruime vierkante ruimte met mogelijkheid tot uitbreiding op de hal. Er zouden veel meer dan 25 standhouders in de ruimte passen. Toch kies ik bewust voor dit aantal!

Ik hoop namelijk ontzettend dat het ook voor jou als standhouder een succes is en je goed gaat verkopen! 

Een bijkomend voordeel daarvan is dat je als standhouder veel ruimte hebt! Het is toegestaan om jouw toegewezen ruimte (ongeveer 3 bij 2 meter) zo in te richten als je zelf wenst. Dit betekent dat je ook naast je tafel spullen mag zetten of zelf (nog) een tafel mag meenemen. Het is jouw feestje! 

Je kunt in de parkeergarage onder het winkelcentrum gratis parkeren. Er zijn winkelwagens van de AH, Action of Lidl die je kunt gebruiken om je spullen boven te krijgen. Dit kan met de lift of loopband.

Pakket opties:

Voor jou als standhouder biedt ik 3 verschillende Pakket opties uit om te kiezen! 

1/ Early Bird standhouder - plaats voor €27,50 (Uitverkocht!)

Voor de snelle beslissers! Hierbij mag je zelf van tevoren een nog beschikbare plek (op volgorde van aanmelding) in de ruimte kiezen. Ik zorg voor een plattegrond. De plek is 3 bij 2 meter, en er staat een tafel voor je klaar (180 bij 75 cm). Je mag deze plek inrichten zoals je zelf wenst. Het is toegestaan om zelf nog een tafel mee te nemen. Als bonus zal ik jou (bovenop de normale promotie) 2 dagen lang als verkoper in de spotlight zetten op mijn Instagram/Facebook-pagina!

2/ Standplaats met tafel voor € 30,00 (incl. Btw)

Jouw plek wordt door mij in de ruimte toegewezen. De plek is 3 bij 2 meter, en er staat een tafel voor je klaar (140 bij 70 cm). Je mag deze plek inrichten zoals je zelf wenst. Het is toegestaan om zelf nog een tafel mee te nemen.

3/ Standplaats zonder tafel voor € 22,50 (incl. Btw)

Jouw plek wordt door mij in de ruimte toegewezen. De plek is 3 bij 2 meter. Er staat geen tafel voor je klaar, dus het is de bedoeling dat je zelf minimaal 1 tafel verzorgt (geen kleedjesverkoop!). Je mag deze plek verder inrichten zoals je zelf wenst.

Extra tafel huren 

Het is mogelijk om als standhouder met een ‘Early Bird standplaats’ of ‘standplaats met tafel’ een extra tafel (140 bij 70 cm) te huren voor slechts 5 euro per stuk! 

Voor standhouders die kiezen voor een plaats zonder tafel is deze optie helaas niet mogelijk.

Algemene voorwaarden:

Voor standhouders zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om ze te lezen.

Promotie! 

Ik zal op mijn sociale media (Instagram en Facebook) flink mijn best doen om de Markt onder de aandacht te brengen! Er is kort geleden een artikel in de Asser Courant en het Dagblad van het noorden. Ook heb ik de markt mogen promoten op de radio bij RTV Drenthe. 

Laten we samen de Crazy Plantmarkt tot een succes maken! 

Jij als standhouder kan ook een belangrijke rol spelen in de promotie van deze markt! Omdat het de eerste editie is zullen we nog flink ons best moeten doen om bekendheid te krijgen. Ik geloof erin dat het een groot succes kan worden! Als het goed loopt wil ik jaarlijks, in het voor en najaar, een markt organiseren! Ik wil de Crazy Plantmarkt een begrip laten worden die iedere plantliefhebber kent! 

Wil jij graag op de markt staan? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij via Instagram een berichtje!